Yeni Inka – Baper

Judul : Baper
Artis : Yeni Inka
Pencipta : RR.Ayu Menix

Mending telat rabi daripada telat menyadari, mending ngerti sak iki daripada getune Neng mburi.
Mung dadi pelampiasanmu sak bendino mung dadi panggon curhatmu, Kapan iso Dadi panggonan Tresno Neng atimu.
Chattinganmu nganggo tangan chattinganku nganggo perasaan, Tak kiro Tresnomu tenanan jebule amung kanggo bahan
postingan.

Reff
Udane sak iki wes terang, Banyu moto uwes asat karna banyak yang terbuang.
Tresnomu sak iki yo ilang, koyo layangan seng kabur Kanginan ora ono kejelasan.
Nresnani awakmu loro ati seng tak sengojo, hubungan tanpa ikatan kau buat baper tanpa kepastian.
Gusti paringono aku seng mantep neng ati.

Find us
Facebook : https://www.facebook.com/SakuraRecordID
Instagram: https://www.instagram.com/SakuraRecordID
Twitter : https://www.twitter.com/SakuraRecordID
Youtube : https://www.youtube.com/SakuraRecordID
Website : http://www.sakurarecord.co.id

Produksi : PT.SAKURA INSPIRASI MUSIK

Copyright © 2021 SAKURA RECORD All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing

Leave a Reply