TUGU JOGJA ( TEXT VERSION ) #jogja #jogjakarta #jogjaistimewa #tugujogja

Vocal : ROVITA FIRNANDA
Songwriter : Joy Aless Arkananta
arranger : Andhik Pras

Tugu jogja
Cipt: Joy Aless Arkananta
Howo Adem Iki Nambah
Roso kangen Neng Ati
Kelingan Pas Mlaku
Sesandingan
Ono Ning Prapatan
Tugu Yogyakarto
aku Sansoyo Kangen Tenan
Tresnomu wes Ke patri
Ono Neng Jerone Ati
Bakale Tak Enteni Kowe Bali
Snadyan nganti kapan
Aku Jek Kelingan
Kenangan Neng
Tugu Yogyakarto
Reff :
Neng Prapatan
Tugu yogyakarta
Kenangan Seng Ora
Bakal Terlupakan
Tresno Mu Lan Tresnoku
Nyawiji Dadi Rindu
Mugi Koe Lan Aku
Bali Ketemu

Copyright © 2021 Arkananta Production

Author: Music Yes