Tasya Rosmala Wes Oleh Ganti (Thonata)

Lirik
loro sing tau tak roso
saiki wes oleh tombo
tatu sing tau jeru ning ati
saiki wes oleh ganti

biyen aku mbok sio sio
atiku mbok gawe loro
tresnoku mbok anggep sepele
tego kowe ninggal golek liyane

tresno, atiku wes kadung tresno
sayang, atiku wes kadung sayang
nanging amung mergo wong liyo
tego kowe ninggal aku lungo

loro sing tau tak roso
saiki wes oleh tombo
tatu sing tau jeru ning ati
saiki wes oleh ganti

maturnuwun Gusti wes maringi ganti
sing luwih gati
loro sing tak roso wes oleh tombo
wes oleh ganti sing luwih tresno

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing