Sing Wis Yowis – Gita Selviana | Dangdut (Official Music Video)

Top Tracks Indonesia

Sing Wis Yowis – Gita Selviana | Dangdut (Official Music Video)

Sing Wis Yowis – Gita Selviana | Dangdut (Official Music Video)
https://youtu.be/qndL9Ep4-Dc
OM LAGISTA ( official )
Sing Wis Yowis
Cipt. Yogie
Vocal. Gita selviana

#Dangdut #SingWisYowis #GitaSelviana