Shepin Misa – Pacobaning Urip ( Sagita Live ) [OFFICIAL]

Shepin Misa – Pacobaning Urip ( Sagita Live ) [OFFICIAL]

Judul : Pacobaning Urip
Vocal : Shepin Misa
Cipt. Ndaru Antariksa
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik lagu :
Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Reff:
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing