Shepin Misa – Ngamen 1 (Kimplah Kimplah) Sagita Jandhut Live [OFFICIAL]

Shepin Misa – Ngamen 1 (Kimplah Kimplah) Sagita Jandhut Live [OFFICIAL]

Judul : Ngamen 1
Vocal : Shepin Misa
Lirik : Eny Sagita
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu :
Dino iki mujur tenan
Aku ngamen ning njero bis-bisan
Penumpange longgar tenan
Supire ugal-ugalan
Aku tibo jempalikan ning pojokan

Arek ayu klambi abang
Cukuran lanang semiran abang
Alise nanggal sepisan
Idepe pasangan sayang untune batikan
Kopi lambada

Iku ngono ra sepiro nda
Ibarat aku nduwe konco
Lagake koyok jutawan
Ngalor ngidul nggowo koran
Tibakno gendeng anyaran
Di tapok setan

Iku ngono ra sepiro kang
Ibarat aku nduwe tonggo
Areke ayu temenan
Jarang metu ning embongan
Tibakno meteng rong ulan
Perek ojekan

Uger arane gerbongan iku julukane
Wedokane lemu – lemu
Dioyeng ngguya ngguyu
Alah mak dioyeng ngguya ngguyu

#ShepinMisa #Ngamen1 #KimplahKimplah

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing