Shepin Misa – Kangen Kutho Batu ( Sagita Live ) [OFFICIAL]

Shepin Misa – Kangen Kutho Batu ( Sagita Live ) [OFFICIAL]

Judul : Kangen Kutho Batu
Vocal : Shepin Misa
Cipt. Arya Satria
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu :
Naliko ning songgoriti
Kowe ngucap janji
Aku ra bakal lali
Tumekane pati

disekseni rembulan
Ning pinggire panderman
Ning sepi wuku lintang
Tak aras pipimu sayang

Ademe kuto batu, ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu
Soyo kangen atiku

Derese banyu udan
Neresep ning kahanan
Ati seroso katresnan
Kangen sliramu sayang
Ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki
Iseh biso tak obati
Sliramu opo wes ra kelingan
Nalikane nali katresnan

Senajan akeh godane ati
Tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku
Sak tenane aku rindu

Kebangeten awakmu
Ninggalake aku
Kebangeten awakmu
Ngelarani atiku
Netes eloh ku ning kuto batu

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing