Shepin Misa – Gemantung Roso (Kimplah kimplah) Sagita Jandhut Live [OFFICIAL]

Shepin Misa – Gemantung Roso (Kimplah kimplah) Sagita Jandhut Live [OFFICIAL]

Judul : Gemantung Roso
Vocal Shepin Misa
Cipt. Arif Citenx
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu :
Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan

Magih wis duen wong lian
Jujur seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampe kapan

[ Reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

#ShepinMisa #GemantungRoso #KimplahKimplah

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing