Shepin Misa – Gawe Tatu DJ Kentrung [OFFICIAL]

https://youtu.be/er44nuRnA9Q
✔Title : Gawe Tatu
✔Vokal : Shepin Misa
✔Cipt : Fandi Ahmad
✔Arranger : Yudhistira
✔Videographer : Pandu WD
✔Album : Single
✔Produksi : HR Production
=======================================================
Available On
▶️ TikTok :
▶️ JOOK :
▶️ Spotify :
▶️ Deezer :

Find us on
👉Facebook : http://bit.ly/2GiWYDx
👉instagram : http://bit.ly/2ZczztN
👉Twitter : http://bit.ly/2IfPgtm

======================================================
Lyric :
Opo mergo aku ini wong ra nduwe
Roso tresnoku iki mbok sepelekne
Ningopo kowe lali karo sumpah lan janji
Jaremu seneng aku bakal selawase

Nanging nyatane amung ning lambe,
Koyo angin ra ono wujudte

Kudu ne kowe ngerti tresnaku mung kanggo kowe
ra ono liane ngasi selawase
Ningopo kowe tego gawe tatu njero dodo
ngirisi atiku sing keloro loro

Kowe sak iki gandeng wong lio
pamer bojo anyarmu nengarepe moto…

Banyu moto neng pipi ra ono sing ngelapi
Loro ningati ra ono sing nambani
Kudu lilo atiku najan kadung jeru
Tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru
PILIHANMU…………

======================================================
Hormat kami :
HR Production
Karangan – Trenggalek – Jawa Timur – Indonesia
Email: [email protected]

Copyright © 2021, HR Production [Official Music Video]

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register
#ShepinMisa #GAweTatu #HRPRO #DJKentrung

Author: Music Yes