Shepin Misa Feat Widhi Arjuna – Alun Alun Nganjuk ( Sagita Live ) [OFFICIAL]

Shepin Misa Feat Widhi Arjuna – Alun Alun Nganjuk ( Sagita Live ) [OFFICIAL]

Judul : Alun Alun Nganjuk
Vocal : Shepin Misa Feat Widhi Arjuna
Cipt. Ndaru Antariksa
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu :
Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha nganjuk iki
Sumilir angin ates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan to dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dek karo aku iki
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing