Shepin Misa Feat Fhattan Tato – Nitip Kangen (Sagita Live Jandhut) [OFFICIAL]

Shepin Misa Feat Fhattan Tato – Nitip Kangen (Sagita Live Jandhut) [OFFICIAL]

Judul : Nitip Kangen
Vocal : Shepin Misa Feat Fhattan Tato
Cipt. Kakung Lintang
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu Nitip Kangen :
Cewek :
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelo, ngobati roso kangenku..

Reff :
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Cowok :
Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

#ShepinMisa #NitipKangen #FhattanTato #KimplahKimplah

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing