Shepin Misa – Bojo Lawas [OFFICIAL]

Official Music Video From BOJO LAWAS – SHEPIN MISA [OFFICIAL]
– Title : Bojo Lawas
– Artist : Shepin Misa
– Composer : R.Husen Albana
– Music BY New Armada
– Produced by NPD Pro Record
– Subscriber :
http://bit.ly/3dgGQTO_Npdrecord

Lyric :
abot tenan yen lagi nandang roso
roso tresno karo wong nduwe bojo
wes tak lilo kowe wes duwe wong liyo
nanging kangenku ngebaki dodo

bingung tenan yen ketemu sliramu
mergo wedian weruh bojomu
nadyan podo ngertine yen ono roso
nanging anane mung mantan bojo

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
yen ning dalan jane pengen nyopo awakmu
nanging kepiye ono bojomu
mengko nesu mung gara-gara aku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
aku bingung wayah nompo telponmu
mergo wedi yen mengko weruh bojomu
iso bubrah mung gara-gara aku

wes kudu tak lilakne mergo kabeh mung dadi masa lalu
nadyan tahu merangkai hari-hari indah
nanging nyatane tresno iki ra iso menyatu
wes ra iso sayang-sayangan mergo saiki kowe bojo lawasku

abot tenan yen lagi nandang roso
roso tresno karo wong nduwe bojo
wes tak lilo kowe wes duwe wong liyo
nanging kangenku ngebaki dodo

bingung tenan yen ketemu sliramu
mergo wedian weruh bojomu
nadyan podo ngertine yen ono roso
nanging anane mung mantan bojo

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
yen ning dalan jane pengen nyopo awakmu
nanging kepiye ono bojomu
mengko nesu mung gara-gara aku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
aku bingung wayah nompo telponmu
mergo wedi yen mengko weruh bojomu
iso bubrah mung gara-gara aku

wes kudu tak lilakne mergo kabeh mung dadi masa lalu
nadyan tahu merangkai hari-hari indah
nanging nyatane tresno iki ra iso menyatu
wes ra iso sayang-sayangan mergo saiki kowe bojo lawasku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
yen ning dalan jane pengen nyopo awakmu
nanging kepiye ono bojomu
mengko nesu mung gara-gara aku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
aku bingung wayah nompo telponmu
mergo wedi yen mengko weruh bojomu
iso bubrah mung gara-gara aku

#shepinmisa #bojolawas #npdrecord

Tonton Video Lainya :
* Salam Tresno – Adelia Nosse : https://youtu.be/ytv6l58qqnY
* L.D.R Layang Dungo Restu Shalsa Savira : https://youtu.be/NSAWnmS-jLs
* Pernah Kulihat Bintang Tia Anggraini : https://youtu.be/Tp12Yjb9n4I
* Jangan Blendrang Denis Farasya : https://youtu.be/5f38s2F2-Uo
* Cangkeme Tonggo Rizka Octavia : https://youtu.be/ORfH-YoKv_k
* Matursuwun Gusti – Gita Silviana : https://youtu.be/EcnwXnvVZNk
* Sifatmu Atos – Arimbi Sanova : https://youtu.be/46rX2b75kuI

Hormat Kami,
NPD PRO RECORD
Jln.Glonggong Desa Banyuurip Kec.Kalidawir Kab.Tulungagung Provinsi Jawa Timur – Indonesia ( 66281 )

Contax Person :
► Like us on Facebook : https://www.facebook.com/npd.record.5
► Follow us on Twitter : https://twitter.com/NpdRecord?s=08
► Email : https://www.iwansatriyo925.is@gmail.com
► Follow us on Instagram : https://instagram.com/npd_record?igsh…

© 2021 Copyright NPD PRO Record All rights reserved

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: Music Yes