Sepine Wengi – Difarina Indra Adella – OM ADELLA [OFFICIAL]

Title : Sepine Wengi
Singer : Difarina Indra Adella
Song Writer : Marsono (Boleng) / Bangkit

Executive Produser : CV. HENNY ADELLA
Sound by CUMI – CUMI Audio
Lighting RAFFA
T – SHIRT [ KAOS ADELLA ] by Zyrof47 Saridin Wa 085853991076
Lokasi : BASE CAMP OM ADELLA

Musisi :
Kendang : Noupy 501 ADELLA
Bass : Ricky ADELLA
Gitar melody : Momon ADELLA
Ritem : Sumino ADELLA
Kyboard 1: Nyemung ADELLA
Kyboard 2 : Pras ADELLA
Taborin : Saridin ADELLA
Suling : Fendik ADELLA
Pimp ; H TOTOK SR
============================================================Lyric

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Channel ini adalah saluran Baru, RESMI & REAL OM ADELLA Pimp : H. Totok SR. dan Bunda Henny Adella.
Untuk para AMC dan Adella Lover, jangan ragu untuk Subcribe dan koment… karena ini adalah saluran resmi, Real dan NO HOAKS!!!

makasih yang sudah bersedia subcribe di Channel baru kita..

Author: Music Yes