Sasya Arkhisna – Separo Rogo || The Rosta Reborn [OFFICIAL]

[email protected]

Title : Separo Rogo
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : R. Husin Albana
Album : The Rosta Reborn Vol. 3
Label : AINI RECORD

Lirik
Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli
Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati
Lilo, aku ora lilo
Nanging iki kudu sing tak tompo, oh
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku abot rasane kelangan tresnomu
Separuh rogoku iseh ono tresnomu
Jujur ning atiku iseh ra lilo ninggalke sliramu
Hey, Lagista
Aini Record
Ora lilo aku, mas
Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli
Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati
Lilo, aku ora lilo
Nanging iki kudu sing tak tompo, oh
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku abot rasane kelangan tresnomu
Separuh rogoku iseh ono tresnomu
Jujur ning atiku iseh ra lilo ninggalke sliramu
Lagista, mantep, bro
Goyang, mas (Asek)
Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli
Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati
Lilo, aku ora lilo
Nanging iki kudu sing tak tompo, oh
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku abot rasane kelangan tresnomu
Separuh rogoku iseh ono tresnomu
Jujur ning atiku iseh ra lilo ninggalke sliramu
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku abot rasane kelangan tresnomu
Separuh rogoku iseh ono tresnomu
Jujur ning atiku iseh ra lilo ninggalke sliramu

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#therosta #AiniRecord

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing