Safira Inema – Separo Nyowo || The Rosta Reborn (Official Music Video)

[email protected]

Title : Separo Nyowo
Artist : Safira Inema
Songwriter : R. Husin Albana
Album : The Rosta Reborn Vol. 3
Label : AINI RECORD

Lirik Separuh Nyowo
Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu
Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu
Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu
Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu
Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu
Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu
Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu
Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#therosta #AiniRecord

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing