Safira Inema – Lintang Nduwur Kutho || The Rosta Reborn (Official Music Video)

[email protected]

Title : Lintang Nduwur Kutho
Artist : Safira Inema
Songwriter : Ndaru Antariksa
Album : The Rosta Reborn Vol. 3
Label : AINI RECORD

Lirik
Koyo lagi wingi, bebarengan nrabas wengi
Gandhengan tanganmu, esemu nggeter ati..
Naliko sirahku, sumendhe ono bahumu
Wangine tresnamu, ora kroso nggubet ati..

Wong bagus atiku tertarik,
Lintange melu lirak-lirik..
wong bagus ojo njiwat-njiwit,
Lintange melu mobat mabit..

Nadyan mung sak ketip,
Atiku mbok wolak walik..
Lan kenangan kuwi,
Soyo pengen tak baleni..

Lintang nduwur kutho,
Kencar kencar nggugah crito..
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar, dadaku soyo gumeser
Drijiku drijimu, ngeneng crito..
Umpomo sliramu, saiki ono sandhingku
Tak aras pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

reff :
Lintang nduwur kutho,
Kencar kencar nggugah crito..
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar, dadaku soyo gumeser
Drijiku drijimu, ngeneng crito..
Umpomo sliramu, saiki ono sandhingku
Tak aras pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#therosta #AiniRecord

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing