Rana Meysa – Janjine feat Mahakustik (Official Music Video)

Rana Meysa – Janjine

Artist : Rana Meysa
Songwriter : Adistya Mayasari/Eko Bece
Original : Janjine – Adistya Mayasari
Music : Prima HP
Mixing & Mastering : Kliwon Studio
Video : Altar Film

Mahakustik :

Vocal : Rana Meysa
Keyboard : Prima HP
Gitar 1 : Sigit Coys
Gitar 2 : Lutfi Kurniawan
Bass : DJ Chunk
Drum : Ari Zurich
Kendang : Handoko/Epen

Lirik : JANJINE

Janji riko sing arep nglarani
Janji riko nyenengno ati isun
Tetep siji nono maning
Opo mageh enget nong janjine

Mulo lambe sing ono belunge
Gok riko kari gampang gawe janji
Saikine luput ambi omongane
Kadung janji kudu ditepati

Reff:

Endi roso rumongso riko
Bolak balik isun kari dilarani
Jo salahno kadung sun wis ngeliyo
Mergo sun wis sing kuwat isun sing kuwat

Mosok ta sing loro ati
Nong ngarepan moto nyanding wong liyo
Perihe ati koyo koyo o
Urip iki koyo kesekso

(*)

Endi roso rumongso riko
Bolak balik isun kari dilarani
Jo salahno kadung sun wis ngeliyo
Mergo sun wis sing kuwat isun sing kuwat

Mosok ta sing loro ati
Nong ngarepan moto nyanding wong liyo
Perihe ati koyo koyo’o
Urip iki koyo kesekso

@2022 Mahakarya Record

#mahakaryarecord
#janjine
#ranameysa

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: Music Yes