Putri Maheswari – Katut Liyane | Akustik [OFFICIAL]

Spread the love

Assalamualaikum wr.wb
Halo sobat baper….!! Terimakasih buat semuanya yg masih stay dan suport , Telah rilis single ” Katut Liyane versi akustik ” , semoga suka dan selamat menonton !!
Tetap jaga kesehatan dan semoga kita semua selalu diberikan sehat amin. Mohon memberi komentar dengan bahasa yg santun , Terimakasih..!!

Lyric :

Roso sing ono ati iki
Sing biyen tak pendem ning ati
Nanging saiki kowe ngelarani
Wes pupus roso sing tak patri

Ra nyongko aku
Kowe bakal tego
Mblenjani ikrar
Seng mbok ucapno..

Gak kurang aku iki
Sabar nrimo kabeh jalukanmu
Tulus teko ati kabeh tak turuti
Malah kowe tego ninggal aku

Tak kuat no atiku
Tak mantepno langkahku
Yen pancen iku
Dadi putusan mu…

Ra nyongko aku
Kowe bakal tego
Mblenjani ikrar
Seng mbok ucapno..

Gak kurang aku iki
Sabar nrimo kabeh jalukanmu
Tulus teko ati kabeh tak turuti
Malah kowe tego ninggal aku

Tak kuat no atiku
Tak mantepno langkahku
Yen pancen iku
Dadi putusan mu…

Gak kurang aku iki
Sabar nrimo kabeh jalukanmu
Tulus teko ati kabeh tak turuti
Malah kowe tego ninggal aku

Tak kuat no atiku
Tak mantepno langkahku
Yen pancen iku
Dadi putusan mu…

Title : Katut Liyane
Songwriter : Putri Maheswari
Artist : Putri Maheswari
https://instagram.com/putrimaheswari_official?igshid=1611gcefnsdcf
Arranger : Sonny Ys
Mixing : Bayu Lowie
Vidio : Ardy Jenderal Rock

Thanks to:
– Tuhan YME
– Keluarga
– Teman
– Dan semuanya

Author: Music Yes

Leave a Reply