Niken Salindry – VCS (Virtual Ra Cukup Sayang) [OFFICIAL]

Title : VCS (Virtual Ra Cukup Sayang)
Artist : Niken Salindry
Songwriter : Nanda Bachtiar
Arranger : D’va Pro
Mixing Engineering : D’va Pro
Video by : D’va Pro Studio

Subscribe Channel Rajawali Mitra Musik : https://bit.ly/RajawaliMusik

Youtube Music :
▶️ Sengit Dadi Tresna (Turidhasmoro) : https://bit.ly/3mDXtva
▶️ Sinden Jaranan : https://bit.ly/3LtU8KW
▶️ VCS (Vitual Ra Cukup Sayang) : https://bit.ly/3F4TDor

Official Video Niken Salindry :
▶️ VCS (Vitual Ra Cukup Sayang) : https://youtu.be/XL9GEW2fYWc
▶️ Sinden Jaranan : https://youtu.be/MTzWUfDS9Js
▶️ Sengit Dadi Tresna (Turidhasmoro) : https://youtu.be/kJNKm3PAdR8
▶️ Playlist : https://bit.ly/2Qg5fQ4

Lyrics :
Sayang
Wis suwe aku ngenteni
Ra ono notifikasi
Sepisan ketemu kegugah atiku
Tak coba follow akun IG mu

Sayang
Kepingin biso sandhingan
Ora mung nyawang ning gambar
Saben krungu suaramu
Ning channel youtubemu
Kegowo ngimpi kangelan turu

Reff :
Rino lan wengi stalking media sosialmu
Kirim komen kabeh upload kontenmu
Sing tak tunggu-tunggu tekane balesanmu
Po ra sadar wong ayu aku tresna sliramu.

Opo kudu dadi haters mu
Yoben kowe ngerti yen ana aku
Aku sing terus nunggu follback mu

==========================
Copyright © 2022 Rajawali Mitra Musik

#NikenSalindry
#VirtualRaCukupSayang
#RajawaliMitraMusik

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing