Nella Kharisma – Teteg Ati | Dangdut [OFFICIAL]

Nella Kharisma – Teteg Ati | Dangdut [OFFICIAL]
https://youtu.be/wgEyZD56oJw

Title : Teteg Ati
Artis : Nella Kharisma
Cipt : Ilham Putratama & Febry Arya
Arranger : Jayameida Record
Infinity Music Production

Lirik Lagu,
TETEG ATI

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh rasa sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke heeee

Mas, perlu dingerteni
Tetegke atiku wis kaya ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku, atiku tatu

Wis rapopo aku sing disalahno
Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung nalika udane teko

Mas, perlu dingerteni
Tetegke atiku wis kaya ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku, atiku tatu

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging, ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki
Setiyaku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe

Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetep teteg atine

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#Dangdut #NellaKharisma #TetegAti

Author: Music Yes

Leave a Reply