Nella Kharisma – Sewates Kerjo | Dangdut (Official Music Video)

Top Tracks Indonesia

Nella Kharisma – Sewates Kerjo | Dangdut (Official Music Video)

Nella Kharisma – Sewates Kerjo | Dangdut (Official Music Video)
https://youtu.be/igCWiSuyN9A
Title : Sewates Kerjo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Mitha Ayu
Arr : CRPRO
Mixing Mastering : D’VA PRO
Direct by : CRPRO
Location : Mabes Lagista
Production : CRPRO OFFICIAL

Song Lyrics,
SEWATES KERJO

kuat kuatne atimu
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot dilakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
direwangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#Dangdut #NellaKharisma #SewatesKerjo