Nella Kharisma – Runtah | Dangdut [OFFICIAL]

Nella Kharisma – Runtah | Dangdut [OFFICIAL]
https://youtu.be/uC6dz3a2eSs

Subscribe Nella Kharisma Official
https://www.youtube.com/channel/UC2sVRtimSUdDN2myZ6Cf03w?sub_confirmation=1

Full Album Nella Kharisma: <a href=”https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf” target=”_blank” rel=”nofollow”>https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Twitter Nella Kharisma :
https://mobile.twitter.com/nellakharisma94

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+62 812-8650-9360

Title : Runtah
Artis : Nella Kharisma
Songwriter : Doel Sumbang
Arranger : Jayameida Record

Lirik Lagu,
RUNTAH

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?
Géblég hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Copyright ©️ 2022 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#NellaKharisma #Runtah #Dangdut

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing