Nella Kharisma – Demi Kowe | Duta Nirwana [OFFICIAL]

Subscribe Nella Kharisma Official
https://www.youtube.com/channel/UC2sVRtimSUdDN2myZ6Cf03w?sub_confirmation=1

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Follow Instagram Nella Kharisma :
rel=”nofollow”>https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Twitter Nella Kharisma :
https://mobile.twitter.com/nellakharisma94

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Title : Demi Kowe
Singer : Nella Kharisma
Songwriter : Pendhoza
Music : Duta Nirwana
Nella Kharisma Creative

#NellaKharisma #DemiKowe #DutaNirwana

Song Liryc,
DEMI KOWE

Mas aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Contact Person For Job :
+62 812-8650-9360

Copyright ©️ 2021 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing