Mira Kirana – Layang Katresnan (Official Music Video)

Spread the love

Title : Layang Katresnan
Artist : Mira Kirana
Songwriter : Edi Claw
Arranger : Edi Claw
Mixing : Andik AB Pro
Video by : Bay’s Videography

Subscribe Channel Rajawali Mitra Musik : http://bit.ly/2SMWtsx

Youtube Music :
▶️ Janji Palsu : https://bit.ly/2HQfuqh
▶️ Layang Katresnan : https://bit.ly/3tcsMQw

Official Video Mira Kirana :
▶️ Layang Katresnan : https://youtu.be/z03uLOzHOtM
▶️ Janji Palsu : https://youtu.be/-2-ELeaceIs
▶️ Playlist Mira Kirana : https://bit.ly/2JajMtt

Lyric :
Layang tresno seng tak tulis
Kanggo sliramu
Wong sing dadi pepujanku

Aku pengen kowe ngerti
Marang atiku seng kangen
Marang sliramu

Snajan adoh neng moto
Nanging tetep cedak neng ati
Snajan adoh neng kono
Nanging tetep ono neng ati

Reff :
Wis ono setahun neng perantauan
Sliramu nyambut gawe nggo masa depan

Aku seng neng kene sabar ngenteni
Mugo sliramu ora mblenjani janji

Mugo layang tresno seng tak tulis iki
Biso dadi obat kangene Ati

==========================
Copyright © 2021 Rajawali Mitra Musik

#MiraKirana
#LayangKatresnan
#RajawaliMitraMusik

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing