Marisa Inema – Lungamu Tanpo Pamitan [OFFICIAL]

Title : Lungamu Tanpo Pamitan
Artist : Marisa Inema
Songwriter : Ines Minto Hermawan
Arranger : Inema Multiart
Video by : Inema Multimedia
Orkes : Ineta Band

Subscribe Channel Rajawali Mitra Musik : https://bit.ly/RajawaliMusik

Youtube Music :
▶️ Gawe Cidro : https://bit.ly/3f5wUMP
▶️ Lungamu Tanpo Pamitan : https://bit.ly/MarisaInema_Lungamu

Official Video Marisa Inema :
▶️ Lungamu Tanpo Pamitan : https://youtu.be/xGh64raLdMI
▶️ Gawe Cidro : https://youtu.be/8gp36SKaMRA
▶️ Playlist : https://bit.ly/3Ggdq3K

Lyrics :
Jo dadi udan yen kowe gawe kelaran
Jo dadi mendung yen kowe mung gawe bingung
Dadio lintang seng setyo ngenteni mbulan
Jo dadi grimis yen kowe mung gawe nangis

Tekomu tanpo tak undang
Lungamu tanpo pamitan
Kowe lungo medhot taline katresnan

Reff:
Tak lilakno yen kowe lungo
Gegandengan karo wong liyo
Aku ra samar yen mok gawe ambyar
Aku ra wedi yen mok gawe loro ati
Mergo Saiki aku wes oleh ganti

Dadio lintang seng setyo ngenteni mbulan
Jo dadi grimis yen kowe mung gawe nangis

Tekomu tanpo tak undang
Lungamu tanpo pamitan
Kowe lungo medhot taline katresnan

Tak lilakno yen kowe lungo
Gegandengan karo wong liyo
Aku ra samar yen mok gawe ambyar
Aku ra wedi yen mok gawe loro ati
Mergo Saiki aku wes oleh ganti

==========================
Copyright © 2022 Rajawali Mitra Musik

#MarisaInema
#LungamuTanpoPamitan
#RajawaliMitraMusik

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing