Marisa Inema – Gawe Cidro (Official Music Video)

Title : Gawe Cidro
Artist : Marisa Inema
Songwriter : Ines Minto Hermawan
Arranger : Inema Multi Art
Mixing & Mastering : Inema Multi Art
Video by : Inema Multimedia
Editing : Xso

Subscribe Channel Rajawali Mitra Musik : http://bit.ly/2SMWtsx

Youtube Music :
▶️ Gawe Cidro : https://bit.ly/3f5wUMP

Official Video Marisa Inema :
▶️ Gawe Cidro : https://youtu.be/8gp36SKaMRA
▶️ Playlist : https://bit.ly/3Ggdq3K

Lyrics :
Maturnuwun panjenengan sampun
Ngisi atii senajan amung setaun
Kulo mboten getun
Najan tresno sampun luntur
Maturnuwun kulo pamit kondor

Sepurane salah lan luputku
Pancen aku dudu pilihan atimu
Sadar diri sopo aku
Ra sebanding karo sliramu
Awak dewe ra mungkin bersatu

Reff :
Tulong gusti kulo paringono
ati jembar sak jembare segoro
Tulong gusti kulo paringono
Tombo loro ati
Seng mbekas neng njero dodo

Bakal tak buktekno aku iso bahagio
Tanpo kowe yakin aku isoo

==========================
Copyright © 2022 Rajawali Mitra Musik

#MarisaInema
#GaweCidro
#RajawaliMitraMusik

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing