LILAKNO AKU – SYAFA SHAFANA

Spread the love

Judul : Lilakno Aku
Voc : Syafa Shafana
Cipt : Joy Aless Arkananta
Arr : Dwi Rangger

℗ 2021 Arkananta Production

Kowe Seng Tak Anggep Konco
Nalikane Kowe
Jebule
Nyimpen Tresno
Nanging aku Wes kadung
Ono wong Liyo
Dudu Aku Tego
Nyikso Batin Lan rogo
Nanging Mergo Pancen
Aku Ra Rumongso Due
Roso Tresno
Lilakno Wae
Aku Seneng Dek e
Mugi Kowe
Nemu Jodoh Liane
Tak Dungakno Wae
Kowe Nemu Liane
Lilo Ora Lilo
Lilakno Aku Tresno Wong Liyo

Author: Music Yes

Leave a Reply