Lala Widy ft Lavira – Ojo Nangis (Official Music Video)

[email protected]

Title : Ojo Nangis
Artist : Lala Widy
Songwriter : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)
Album : Lavira Vol. 1
Label : AINI RECORD

Lirik Ojo Nangis
Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s’lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo
Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo
Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung
Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran
Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe
Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung
Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran
Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#therosta #AiniRecord

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing

Leave a Reply