Kebelet – Difarina Indra feat Fendik Adella – OM ADELLA [OFFICIAL]

JUDUL : KEBELET
Artis : Difarina Indra feat Fendik Adella
CIpt. : Heru , Edi Sonata

============================================================

Dek, awakmu mrinio
Nyedako ojo adoh-adoh
Mepeto tak bisiki lirih-lirih
Cen gak krungu tonggo kanan-kiri

Dek, Aku yo wis nafsu
Engko bengi aku njaluk iku
Balung karo ototku podo kaku
Ora ngono, ora iso turu

Cak, omongku rungokno
Tak critani, pekarane iki
Sawahmu durung kenek dipaculi
Sukete jembrung, wayahe njabuti

Cak, lampune jek abang
Nang prapatan, ojo diterjang
Iku ngunu tondo lampu larangan
Nek mok terjang, peno kenek tilang

Iki piye dadine?
Wis kadung koyo ngene
Iki wis menthol nyengkal koyo jepite sendal
Wis ndusel-ndusel neng njero suwal

Kok kebacut tenan?
Jek abang, kate mbok ganyang
Nek peno temen-temen, pancene ora tahan
Paling gampang, cepitno lawang

Cak, aku yo wis eruh
Sampeyan, yo kebelet ngunu
Aku janji nek wes mari ora lali
Yo entekno sing njemunuk iki

Iki ki piye dadine?
Wis kadung koyo ngene
Iki wis menthol nyengkal koyo jepite sendal
Wis ndusel-ndusel nang njero suwal

Kok kebacut tenan
Jek abang, kate mbok ganyang
Nek peno temen-temen, pancene ora tahan
Paling gampang, cepitno lawang

Cak, aku yo wis eruh
Sampeyan, yo kebelet ngunu
Aku janji nek mari ora lali
Yo entekno sing njemunuk iki

============================================================
Channel ini adalah saluran Baru, RESMI & REAL OM ADELLA Pimp : H. Totok SR. dan Bunda Henny Adella.
Untuk para AMC dan Adella Lover, jangan ragu untuk Subcribe dan koment… karena ini adalah saluran resmi, Real dan NO HOAKS!!!

makasih yang sudah bersedia subcribe di Channel ini..

Author: Music Yes