JOKO TINGKIR – DENIS FARASYA – THE ROSTA JANDHUT Cipt. NN

[email protected]

Title : JOKO TINGKIR
Artist : DENIS FARASYA
Songwriter : NN
Album : THEROSTA JANDHUT
Label : AINI RECORD

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

LIRIK JOKO TINGKIR
Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Ning Purwokerto tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwit kanggo masa depan
Golek duwit kanggo masa depan (hey-hek!)
Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan
Godhong kenikir, godhong koro
Jo dipikir aku arep ngliyo
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percoyo
Aku jujur, kowe ra percoyo
Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Ning Banyuwangi tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwit kanggo masa depan
Golek duwit kanggo masa depan
Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan
Tetep semangat kanggo masa depan (hey-yo-hek-hey!)
Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#jokotingkir#therosta#AiniRecord#denisfarasya#dangdut#koplo#jandhut

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing

Leave a Reply