Intan Chacha – Wes Tatas (OFFICIAL KARAOKE VERSION)

Intan Chacha – Wes Tatas [OFFICIAL]
https://youtu.be/hTiwuW8N8iA

Official Video Clip

Title : Wes Tatas
Artist : Intan Chacha
Songwritter : Vicky Prasetyo x Happy Rism
Arransemen : Duta Nirwana Music
Audio Mixing : Samiremen
Kameramen : Wong Akeh
Video Editing : Pandu WD
Album : Single
Produksi : DN Pro
Support By : – Pandu Video Shoting
====================================

LIRIK
Tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan pungkase umurku
Nanging saikine kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili Wes tekan segoro

Cubo dadi aku, kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wes pungkas
Mabur duwur ngalang-ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire?
Aku ikhlas, aku pasrah
Wes tak ngalah

Untuk Video lainya Kunjungi Channel kami : https://bit.ly/2Wk4lRX

====================================

Contact us for Artist Management or Duta Nirwana Management:

► Email : [email protected]
► Like us on Facebook: https://bit.ly/3aYk9yU
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/DNRecord
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/duta_nirwana/

#westatas #intanchacha #karaoke
Copyright © 2021 Duta Nirwana Production. All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: Music Yes