Ilo Feat Berlyn Wijaya – Nyuwun Tulung [OFFICIAL]

https://youtu.be/yXLy2HiIKHU
JUDUL : Nyuwun Tulung
VOKAL : Ilo & Berlyn Wijaya
CIPTAAN : Hoyen Waskita
DIPOPULERKAN : HW Production
CP OFFICIAL : 081228131997

=======================================

Available On
TikTok :
JOOK :
Spotify :

=======================================

NYUWUN TULUNG

Dik raperlu kuatir
Urip karo aku mesti bakal seneng
Percoyo percoyonen aku iki
Sing penting saben dino mbok kei esem manismu

Mung dongo… Nyuwun kang kuoso
Kanthi tulus ati nggo berkah usaha
Sabaro sayang, ojo gampang nggersulono…
percoyo, yakino, mbesuke bakal bejo mulyo

Reff
Yen wes kelakon nyawiji.nyuwun tulung nek aku salah elingno,
ben ra salah tompo, wong kowe bojoku, ganthilan atiku, ibu ne anakku….

Pisan meneh penjalukku,elingono,nganti tuwo elingono,
semono ugo awakku ojo seneng cidro ndadekne perkoro gawe ati loro
=======================================

Copyright © 2021 HW Production. All Rights Reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#NyuwunTulung #BerlynWijaya #Ilo #HWProduction

Author: Music Yes

Leave a Reply