Fira Azahra – Langit Mendung Kutho Ngawi (The Rosta Reborn) [OFFICIAL]

[email protected]

Title : Langit Mendung Kutho Ngawi
Artist : Fira Azahra
Songwriter : Dhalang Poer
Album : The Rosta Reborn Vol. 4
Label : AINI RECORD

Lirik Langit Mendung Kutho Ngawi

dalan iki biyen nate tak liwati
nalikane langit mendung kutho ngawi
sendang glagah wis ginurit jroning ati
saben liwat aku ora biso lali

tak ulati isih koyo wingi uni
ora kroso luh tumetes mbrebes mili
roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
katresnanku rinenggut purbaning pesthi

dalan iki biyen nate tak liwati
nalikane langit mendung kutho ngawi
sendang glagah wis ginurit jroning ati
saben liwat aku ora biso lali

tak ulati isih koyo wingi uni
ora kroso luh tumetes mbrebes mili
roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
katresnanku rinenggut purbaning pesthi

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#therosta #AiniRecord

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing

Leave a Reply