Fira Azahra – Atiku Ajur (OFFICIAL KARAOKE VERSION)

Fira Azahra – Atiku Ajur [ OFFICIAL ] Ajur atiku rasane remok dodoku

Official Video Clip
https://www.youtube.com/watch?v=Bl3xrE5vjWg

Title : Atiku Ajur
Artist : Fira Azahra
Songwritter : Ariek DN / Weha
Arransemen : Duta Nirwana Music
Audio Mixing : Samiremen
Kameramen : Wong Akeh
Video Editing : Ripan
Artwork : Genta Herry
Album : Single
Produksi : Duta Nirwana Production
Support By : – Pandu Video Shoting
====================================
LIRIK
Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sak jeroning dodoku

Kok blenjani sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone koe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Ajur atiku rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo to salahku
Kowe malah pilih balek karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Tekan patiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah rangerti
Gawe loro ati ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen mbok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wis ra nduweni tresno
====================================
Musisi:
Keyboard 1 : Aries Bojes
Keyboard 2 : Ito
Melody : Kenool
Rytem : Heri
Bass : Arik
Suling : Alwi
Tamborin : Ian
Kendang : David
Jaipong : Joni Jaiplong
MC : Lek Doel
====================================
Untuk Video lainya Kunjungi Channel kami : https://bit.ly/2Wk4lRX
====================================

Contact us for Artist Management or Duta Nirwana Management:
► Email : [email protected]
► Like us on Facebook: https://bit.ly/3aYk9yU
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/DNRecord
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/duta_nirwana/

Copyright © 2021 Duta Nirwana Production. All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#FiraAzahra #AtikuAjur #Karaoke

Author: Music Yes