Erren Intan – Jaket Iki ( The Rosta Reborn ) [OFFICIAL]

[email protected]

Title : Jaket Iki
Artist : Erren Intan
Songwriter : Ndaru Antariksa
Album : The Rosta Reborn Vol. 4
Label : AINI RECORD

Lirik Jaket Iki
Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esem uwis mapagake aku
Mbok lepas jaketmu Njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ning rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres Nganti podho ra ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki Tresnaku tan soyo ndadi

Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

#therosta #AiniRecord

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing