Eny Sagita – Tombo Ati ( Sagita Jandhut Live ) [OFFICIAL]

Eny Sagita – Tombo Ati ( Sagita Jandhut Live ) [OFFICIAL]

Judul : Tombo Ati
Vocal : Eny Sagita
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu :
Ilahi lastu lil firdausi ahlaa
Wala Aqwa ‘alannaril jahiimi
Fahabli taubatan waghfir dzunubi
Fainnaka ghafirudzambil ‘adziimi

Tombo Ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi gusti Allah nyembadani

#EnySagita #TomboAti #Sagita

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing