Eny Sagita Feat Kakung Lintang – Amung Siji ( Sagita Jandhut Live ) [OFFICIAL]

Eny Sagita Feat Kakung Lintang – Amung Siji ( Sagita Jandhut Live ) [OFFICIAL]

Judul : Amung Siji
Vocal : Eny Sagita Feat Kakung Lintang
Cipt. Kakung Lintang
Produksi ENY’S PRODUCTION

Lirik Lagu Amung Siji :
Wanita :
Sak tenane amung siji
Sliramu jroning ati
Ora ono sing ngganteni
Tansah tak ugemi
.
Tresno sing tak songgo
Tak simpen jroning dodo
Ojo nganti cidro
Marang janji setyo

Tak jaluk amung siji
Tresno kang sejati
Sucine atiku
Mung kanggo sliramu
.
Pria :
Wong ayu pepujanku
Sing manggon ning atiku
Tansah tak jogo tresnoku
Mung kanggo sliramu

#AmungSiji #EnySagita #KakungLintang

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing