Elsa Safira – Lintang Sewengi (OFFICIAL KARAOKE VERSION)

Elsa Safira – Lintang Sewengi [OFFICIAL] Aku lan kowe cukup sewengi wae
https://youtu.be/IWG0z3i4xaQ
Official Video Clip

Title : Lintang Sewengi
Artist : Elsa Safira
Songwritter : Daru ( Ndarboy Genk )
Arransemen : Duta Nirwana Music
Audio Mixing : Samiremen
Kameramen : Wong Akeh
Video Editing : Ripan
Artwork : Genta Herry
Album : Single
Produksi : Duta Nirwana Production
Support By : – Pandu Video Shoting
====================================
LIRIK
Yen ono salah ning uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pingin lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput

Udan, udano sing gede
Gelintirno eluhku iki
Gowono mili
Ojo mbok gowo bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar ora tak baleni
Remuk redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Lintang sewengi
Cukup sewengi iki
Ra bakal tak nduweni
Mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi goda

Gebyar netramu
Mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku
Ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup
Cukup sewengi wae…
====================================
Musisi:
Keyboard 1 : Aries Bojes
Keyboard 2 : Ito
Melody : Kenool
Rytem : Heri
Bass : Arik
Suling : Alwi
Tamborin : Ian
Kendang : David
Jaipong : Joni
MC : Lek Doel
====================================
Untuk Video lainya Kunjungi Channel kami : https://bit.ly/2Wk4lRX
====================================
Contact us for Artist Management or Duta Nirwana Management:
► Email : [email protected]
► Like us on Facebook: https://bit.ly/3aYk9yU
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/DNRecord
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/duta_nirwana/

Copyright © 2021 Duta Nirwana Production. All rights reserved.

#ElsaSafira #LintangSewengi #Dangdut

Author: Music Yes