DUDU TANDINGE – PUTRI BIDADARI [OFFICIAL]

Title :
Dudu Tandinge
Artis :
Putri Bidadari
Songwriter : M.Muchson
Label : Rafi Record

OPO.NGENE RASANE WONG ORA DUWE
PENGEN TRESNO RA ONO SING NGGAPE
OPO MERGO AKU BALUNGAN KERE
LEK WIS NGENE AKU KUDU PIYE

TRESNO IKI ORA ONO TANDINGE
SAYANG IKI ORA ONO UKURANE
AKU NGERTI KOWE ONO LIYANE
SING LUWIH-LUWIH SEMBARANGE
REFF:2X

OJOO MOK PAMER-PAMERKE,
AKU IKI PANCEN DUDU TANDINGE
OJOO MOK PADAK-PADAKKE,
AKU IKI PANCEN RA KUAT LARANE
AKU IKHLAS, KOWE MILIH DEWEKE
SENAJAN ATIKU LORO, RA ONO TAMBANE

ATIKU LORO SESEK NENG JERO DODO
MIKIR SLIRAMU DISANDING WONG LIYO
AKU NGERTI YEN AKU IKI SOPO
RA ONO BONDO ORA ONO TRESNO

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: Music Yes

Leave a Reply