Dory Harsa – Nutupi Laraku | Dangdut [OFFICIAL]

Top Tracks Indonesia

Dory Harsa – Nutupi Laraku | Dangdut [OFFICIAL]

Dory Harsa – Nutupi Laraku | Dangdut [OFFICIAL] https://youtu.be/c4G5uw380pI

Title : Nutupi Laraku
Artis : Dory Harsa
Cipt : Danang Danzt
Arranger : Jayameida Record
Infinity Music Production

Lirik Lagu,
NUTUPI LARAKU

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora atiku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo iso yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku rapopo ning atiku
Sing rung kulino

Yen terus sabar aku wes tau
Mangan ati kuwi mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#Dangdut #DoryHarsa #nutupilaraku