Dory Harsa – Joko Lelur | Dangdut [OFFICIAL]

Dory Harsa – Joko Lelur | Dangdut [OFFICIAL]
https://youtu.be/YLjvojr4YhQ

Title : Joko Lelur
Artis : Dory Harsa
Cipt : Ranto Edy Gudel
Arranger : Jayameida Record
Infinity Music Production

Lirik Lagu,
JOKO LELUR

Awan-awan turu ndengkur
Yen wengi kanggo kluyuran
Joko lelur bocah nganggur
Mbalengi nandang kasmaran

Awan-awan ngombe limun
Limune katutan semut
Awan bengi tansah nglamun
Kelingan roro mendut

Opo kowe tego tenan
Nyawang aku kang kasmaran
Aku arep nyemplung sumur
Anane mung sumur pompan

Aku wani mati tenan
Timbang urip kewirangan
Nanging aku esih wedi
Turu ijen ning kuburan

Joko lelur kemul sarung
Ngetan ngulon ra karuan
Dasar bocah rodo gemblung
Arep mati eling bancakan

Opo kowe tego tenan
Nyawang aku kang kasmaran
Aku arep nyemplung sumur
Anane mung sumur pompan

Aku wani mati tenan
Timbang urip kewirangan
Nanging aku esih wedi
Turu ijen ning kuburan

Joko lelur kemul sarung
Ngetan ngulon ra karuan
Dasar bocah rodo gemblung
Arep mati eling bancakan

Dasar bocah rodo gemblung
Arep mati eling bancakan

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#doryharsa #dangdut #jokolelur

Author: Music Yes