DJ NGAMEN 2 – ENY SAGITA – MENEK KLOPO NGANGGO ONDO [OFFICIAL]

DJ NGAMEN 2 – ENY SAGITA – MENEK KLOPO NGANGGO ONDO [OFFICIAL]

Judul : Ngamen 2
Vocal : Eny Sagita
Cipt. Eny Sagita
Versi DJ JANDHUT SANTUY

*******************************************
Lirik :
Mak iki anakmu prawan
Wiwit mbiyen ono ing perantauan
Melu ngewangi neng kantin sekolahan
Telung sasi mak aku urung bayaran

Mak dongamu mandhi tenan
diijabahi marang gusti pengeran
Koyok ngene rasane wong ora duwe
Duwe pisan di ece karo kancane

Iling-iling manungso bakale mati
Yen wes mati di kubur sanak family
Di pendem jero di apit bumi

Ono kubur iku akeh pandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro
Ono setan membo-membo dadi perawan
Benno krasan yen ono kuburan

Neng akhirat ora ono montor liwat
Neng akhirat ora ono sego berkat
Neng akhirat ora ono mejo biliard
Onone godo ne moloikat

Sak sugih, sugih e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne
Mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
Rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
Mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
Seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

Kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan
Obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
Ngewangi gawe boto, menek kelopo nganggo ondo

*******************************************
#djngamen 2
#enysagita
#djjaranan
#dangdut
#djviral2022
#cheksound
#bassglerr
#bassgler

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing