DJ NGAMEN 1 – ENY SAGITA – DINO IKI MUJUR TENAN [OFFICIAL]

DJ NGAMEN 1 – ENY SAGITA – DINO IKI MUJUR TENAN [OFFICIAL]

Judul : Ngamen 1
Vocal : Eny Sagita
Cipt. Eny Sagita
Versi DJ JANDHUT SANTUY

************************************************
Lirik :
dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan sopire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang semiran abang
alise nanggal sepisan idepe pasangan
sayang untune batikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro nda ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan ngalur ngidul nggowo koran
tibakno gendeng anyaran ditapok setan

iku ngono ra sepiro kang ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan jarang metu neng embongan
tibakno meteng rong wulan perek ojekan

uger arane gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu dioyen ngguyang-ngguyu
alamak dioyen ngguyang-ngguyu

*****************************************************

#enysagita
#djngamen
#djjandhut

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing