Arneta Julia – Tutukno Lakumu [OFFICIAL]

Title : Tutukno Lakumu
Singer : Arneta Julia
Writer : Fendik Adella
Musik : El Samba Dutcom.BDS
Audio : DHEHAN MUSIC Madiun
Sound Enginering : Mbah Jenggot
Lighting : RAFFA Lighting Jombang
Video : Panama Multimedia
==================================================
Lirik :
Lungomu mbiyen ninggalno kenangan
Ning sarangan kutho magetan
Kowe medot katresnan

Masio kowe ngerti
Tresnoku i..ki tenanan
Nanging ra mbok anggep
Malahno gawe dolanan

Reff:
Tak lilakno
Lungomu gandeng karo wong liyo
Ra bakal nelongso atiku
Ra bakal netes eluhku

Tak kuatno
Atiku najan mbok gawe loro
Tutukno lakumu tak ikhlasno
Tak golek ganti sing luwih setyo

Ning pinggire
Telogo sarangan iki
Kowe ninggal loro mblenjani janji

Janjimu mbiyen
Bakal merjuangno tresno
Masio teko sepiro gedene cubo

Lungomu mbiyen ninggalno kenangan
Ning sarangan kutho magetan
Kowe medot katresnan

Masio kowe ngerti
Tresnoku i..ki tenanan
Nanging ra mbok anggep
Malahno gawe dolanan

Reff:
Tak lilakno
Lungomu gandeng karo wong liyo
Ra bakal nelongso atiku
Ra bakal netes eluhku

Tak kuatno
Atiku najan mbok gawe loro
Tutukno lakumu tak ikhlasno
Tak golek ganti sing luwih setyo

Ning pinggire
Telogo sarangan iki
Kowe ninggal loro mblenjani janji

Janjimu mbiyen
Bakal merjuangno tresno
Masio teko sepiro gedene cubo
Masio teko sepiro gedene cubo..

==========================================================
Trimakasih sudah bersedia menonton video di channel official ini..
Mohon dukungan Subscribe dan Like .. jangan lupa Share juga..
==========================================================
Sering2 mampir dan koment di channel ini.. siapa tahu akan ada Give away untuk anda !!!

Salam Manissss…
Panama Official

Author: Music Yes