Arlida Putri – Ora Sayang (Official Music Video)

Title : Ora Sayang
Artist : Arlida Putri
Ciptaan : Fariz Boms
Arranger : Oedin Adella
Video By : Jho Production
Editing : Jho Production

Subscribe Channel Rajawali Musik :
https://www..com/channel/UCt3wSM0GHek-jqXOIXRfSqw

Lirik :

Opo koyo ngene
Sing jenenge trisna
Yen saben dinane
Batinku kesiksa

Opo koyo ngene
Sing jarene sayang
Yen saben dinane
Atiku sumelang

Jare trisna, kok sulaya
Ning mburiku kowe main mata
Jare cinta selamanya
Cintamu hanya palsu belaka

Reff :
Ojo ngomong trisna
Saiki Trisnaku uwes sirna
Kabeh kowe sing jalari
Janji janji tibane ngapusi

Ojo ngomong sayang
Aku Saiki wes ora sayang
Mergo sing tak sayang
Ternyata dia si hidung belang

===============================
Copyright © 2018 – Rajawali Mitra Musik – All rights reserved.

#ArlidaPutri
#OraSayang
#RajawaliMitraMusik

Author: bosrick
Owner and founder of MusicYes.com CEO of Seven Stars Publishing