Arif Pijar – Kowe Lali [OFFICIAL]

Spread the love

Arif Pijar – Kowe Lali [Official MusicVideo]
https://youtu.be/_HgvbO1HdtQ

Title : Kowe Lali
Vokal : Arif Pijar
Cipt. : Arif Pijar
Arranger : Titret – MA Studio
Album : Single
Produksi : Arif Pijar Official

Kowe Lali
Lirik:
* Ora loro rogo
Nanging loro ati
Netes eluh nganti tekaning pipi
Manggar- manggar klopo
Ambyar ati kulo
Nahan loro sing mancep neng dodho

** Ora Kondho- kondho
Kowe ninggal lungo
Tanpo pamit ora teko- teko
Aku wes ngenteni
Kowe durung bali
Tak enteni neng wates kutho iki

reff:
Kowe lali karo janji sing wes tau mbok ucapke
Tiwas Sumpah bakal setyo urip bareng saklawase
Opo iki sing jenenge takdir lan dudu jodhone
Aku lilo ora sido karo kowe

Kembali ke ** sampai reff

Terimakasih saya Kepada Allah SWT, Orang Tua, dan keluarga besar Arif Pijar
Terimakasih saya ucapkan untuk teman/ sahabat semua yang sudah mensuport dan mengapresiasi karya saya, serta seluruh team yang terlibat
1.Mas Titret ( Arranger dan Mixing )
2. Recording ( Papat Musik )
3. Videografer 1 ( Gedhe Ashari )
4. Videografer 2 ( Bigma Agustya S )
5.Tallent cewek ( Septi Wahyuning Putri )
dan seluruh pecinta musik Indonesia khususnya lagu jawa
Selamat menonton dan semoga terhibur
Terimakasih

Copyright © 2021, Arif Pijar Official

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#KoweLali #ArifPijar #ArifPijarOfficial

Author: Music Yes

Leave a Reply